Dermaplaning tai dermaplane -hoidot niittävät mainetta maailmalla. Hollywood-tähdet luottavat tähän nopeaan hoitomuotoon halutessaan ihostaan kuulaan ja raikkaan. Oletko koskaan miettinyt miten mallien iho voi olla niin sileä lähikuvissa? Tässä salaisuus!

Dermaplaning hoidossa epidermiksen uloin kerros kuoritaan hallitusti äärimmäisen terävän veitsen avulla. Samalla kun ihon pinnalla oleva kuollut solukko poistuu niin lähtee myös kaikki hento velluskarva, eli se vauvakarva. Hoidon jälkeen käytetyt kosmetiikkatuotteet tai lääkevoiteet pääsevät imeytymään paremmin ja meikki levittyy tasaisemmin. Iho on heti raikas ja kuulas. Saat käyttämistäsi tuotteista enemmän irti.
Dermaplaning on saavuttanut suuren suosion mm. valokuvamallien keskuudessa sillä photoshopin tarve vähenee kun ihon pinta on tasaisempi eikä hento karva häiritse. 

Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa tai muita erityisiä toimenpiteitä. Iho on hyvä suojata korkealla SPF suojakertoimella ja turvata ihon riittävä kosteutus ja ravinnon saanti hyvillä kotihoitotuotteilla. Ammattilainen ohjaa oikean ihotyypin mukaisen kotihoidon dermaplaning hoidon päätteeksi. Hoidon jälkeen meikki levittyy tasaisemmin ja käytetyt hoitotuotteet (lääkeaineet ja kosmetiikka) pääsevät imeytymään paremmin ihoon kun pinnalla ei ole fyysisenä esteenä tiivistä kuolleen solukon muuria.

Miten hoito tehdään?

Hoito tehdään kirurgiseen käyttöön soveltuvalla kertakäyttöisellä steriilillä veitsellä. Veistä liikutetaan ihon pinnan myötäisesti kevyesti, hentoisen paineen avulla terä kuorii hallitusti iholta vaalean velluskarvan (vauvakarvan) sekä epidermiksen uloimman kuolleen pintasolukon. Hoito on turvallinen ja kivuton koulutetun ja taitavan ihonhoidon ammattilaisen tekemänä.

Kenelle hoito sopii?

Hoito on ihanteellinen kaikille kenellä on kuiva iho, pintajuonteita, tai muutoin epätasainen iho. Ilmejuonteita ja aknearpia saadaan häivytettyä. Lähes kaikki voivat hyötyä tästä ihon pintakerroksen kuorinnasta. Hoidossa ei käytetä voimakkaita kemikaaleja joten hoito sopii myös hyvin herkälle iholle.

Kasvaako karvat paksumpana takaisin?

Monet kysyvät kasvaako ihokarvat tummempina tai paksumpina takaisin dermaplaning hoidon jälkeen. Tähän on helppo vastata ei, eivät kasva. Velluskarva eli ihon pinnalla oleva nukkamainen karva kasvaa takaisin samanlaisena. Karva ei muutu vahvemmaksi tai tummemmaksi kuten monet pelkäävät. Velluskarvan tarkoitus on suojata ihoa ja toimia lämmöneristeenä, tähän tehtävään se kasvaa normaalisti takaisin noin neljässä viikossa.

Onko hoidossa riskejä?

Dermaplaning hoito on kivuton ja turvallinen hoitomuoto kokeneen ja koulutetun ammattilaisen tekemänä. Käytetty veitsi on kirurgisen terävä joten verenvuoto on mahdollista, joskin hyvin harvinaista ja määrältään vastaavaa kuin parranajossa.

Entäs miehet?

Tämä hoito soveltuu hyvin myös miehille. Hoidosta saadaan apua parranajon mahdollisesti aiheuttamiin karvatupentulehduksiin sekä iholla oleviin epätasaisuuksiin.

TIETOJA

OSOITE | Linnankatu 11 C 8, 20100, Turku
2. kerros, ovikoodi alaoveen 7291

EMAIL | info@studioesthetique.fi

PUHELIN | +358 44 020 9919

AUKIOLOAJAT | Sopimuksen mukaan

Y-TUNNUS | 2909472-5

  • Valkoinen Instagram -logo
  • valkoinen facebook logo

OTA YHTEYTTÄ

Mikäli haluat varata ajan hoitoon, sinulla on kysyttävää palveluista/tuotteista tai sinulla on jotakin muuta asiaa, voit ottaa yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen avulla. Lisäksi voit varata ajan hoitoon nettiajanvarauksella, soittamalla, tulemalla paikan päälle tai vaikkapa sähköpostilla.

2019 © Studio Estethique Turku |  Design by AnnaS.