Saksalainen Retipalm -ammatti-ihonhoitosarja perustuu hedelmähappoihin ja retinoleihin. Iho silottuu ja napakoituu, ihosta tulee sädehtivä ja kaunis. Näet tuloksia välittömästi hoidon jälkeen.
 

Retipalm ihonhoidon resepti
PUHDISTA – AVAA – RAVITSE
 

PUHDISTUS


Retipalm puhdistustuotteet toimivat hellävaraisesti, mutta tehokkaasti tuhoamatta ihon luonnollista ph-suojaa.
 

KASVOVESI/HOITONESTE
 

Retipalm kasvovedet hoitavat kahta tehtävää:


1. Sensitive ja Intensiv Tonerit sisältävät mietoja hedelmähappoja, joten niillä on kevyt ihoa kuoriva vaikutus. Ne poistavat kuollutta ihosolukkoa paljon hellävaraisemmin kuin esim. mekaaninen kuorinta.
 

2. Ne jättävät ihon hieman happamaksi, jotta vitamiinit pystyvät saavuttamaan koko potentiaalinsa. Happo ja oikea pH avaa solukalvon seuraaville tuotteille – Näin pystytään vaikuttamaan ihossa solutasolla.
 

VITAMIINIVOITEET
 

Retipalmin uniikki 3-askeleen järjestelmä ravitsee ihosi vitamiineille. Vitamiinivoiteet, joilla totutetaan iho korkeisiin vitamiinipitoisuuksiin. Vitamiineilla voidaan korjata jo aiheutuneita ihovaurioita ja ennaltaehkäistä niitä. Vitamiinit tasapainoittavat ihon toimintoja, saaden siitä taas terveen ja kauniin.
 

RETIMED


Pysäytä aika – puhtaalla retinolilla.
Erityisen vahva A-vitamiinin muoto uudistaa pintaa syvemmällä. Parhaat tulokset saavutat nostamalla retinolipitoisuutta askel kerrallaan. Silottaa, napakoittaa ja uudistaa ihoa. Tasapainottaa talirauhasta ja ihon toimintoja.

 

Saksalaisella retipalm -ammatti-ihonhoitosarjalla vaativampaankin ihonhoitoon. Kosmetologisi arvioi ihosi sen hetkisen tarpeen ja suunnittelee hoidon sen mukaan sekä ohjeistaa kotihoidossa ja kotihoitotuotteiden valinnassa.

TIETOJA

OSOITE | Linnankatu 11 C 8, 20100, Turku
2. kerros, ovikoodi alaoveen 7291

EMAIL | info@studioesthetique.fi

PUHELIN | +358 44 020 9919

AUKIOLOAJAT | Sopimuksen mukaan

Y-TUNNUS | 2909472-5

  • Valkoinen Instagram -logo
  • valkoinen facebook logo

OTA YHTEYTTÄ

Mikäli haluat varata ajan hoitoon, sinulla on kysyttävää palveluista/tuotteista tai sinulla on jotakin muuta asiaa, voit ottaa yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen avulla. Lisäksi voit varata ajan hoitoon nettiajanvarauksella, soittamalla, tulemalla paikan päälle tai vaikkapa sähköpostilla.

2019 © Studio Estethique Turku |  Design by AnnaS.