ATRAUMAATTINEN IHONPUHDISTUS

Tarjoamme atraumaattista ihon syväpuhdistusta, mikä tarkoittaa sitä, että emme käytä hoidossa höyrystintä, mekaanista puristelua tai muita välineitä, jotka traumatisoivat ihoa. Hoito ei myöskään vaadi toipumisaikaa. 

Holy Land -ihonpuhdistus sisältää 8-10 eri vaihetta, joiden avulla saamme ihon puhtaaksi 1,5 tunnin hoidolla. Levitämme iholle erilaisia aktiivisia aineita tietyssä järjestyksessä ja näin pääsemme loistaviin tuloksiin! Ilman kipua ja punaisia jälkiä hoidon lopussa. 

- Ilman ihon traumatisointia (ei vaadi mekaanista- tai ultraäänipuhdistusta)

- Ihohuokosten puhdistus

- Ihohuokosten supistus

- Ihon värin ja tekstuurin tasoittuminen

- Paksuuntuneen ihon eliminointi

- Keratiinisoinnin normalisointi

- Tulehtuneiden elementtien, punaisuuden ja turvotuksen väheneminen

- Paranemisprosessin nopeutuminen

Jo yksi hoitokerta puhdistaa ja kirkastaa, mutta sarjahoidolla saavutetaan parempi tulos. Sopii myös akne- ja couperosaiholle!

RETIPALM MEDICAL SPA -KASVOHOIDOT

Saksalainen Retipalm -ammatti-ihonhoitosarja perustuu hedelmähappoihin ja retinoleihin. Iho silottuu ja napakoituu, ihosta tulee sädehtivä ja kaunis. Näet tuloksia välittömästi hoidon jälkeen.
 

Retipalm ihonhoidon resepti
PUHDISTA – AVAA – RAVITSE


 

PUHDISTUS


Retipalm puhdistustuotteet toimivat hellävaraisesti, mutta tehokkaasti tuhoamatta ihon luonnollista ph-suojaa.
 

KASVOVESI/HOITONESTE
 

Retipalm kasvovedet hoitavat kahta tehtävää:


1. Sensitive ja Intensiv Tonerit sisältävät mietoja hedelmähappoja, joten niillä on kevyt ihoa kuoriva vaikutus. Ne poistavat kuollutta ihosolukkoa paljon hellävaraisemmin kuin esim. mekaaninen kuorinta.
 

2. Ne jättävät ihon hieman happamaksi, jotta vitamiinit pystyvät saavuttamaan koko potentiaalinsa. Happo ja oikea pH avaa solukalvon seuraaville tuotteille – Näin pystytään vaikuttamaan ihossa solutasolla.
 

VITAMIINIVOITEET
 

Retipalmin uniikki 3-askeleen järjestelmä ravitsee ihosi vitamiineille. Vitamiinivoiteet, joilla totutetaan iho korkeisiin vitamiinipitoisuuksiin. Vitamiineilla voidaan korjata jo aiheutuneita ihovaurioita ja ennaltaehkäistä niitä. Vitamiinit tasapainoittavat ihon toimintoja, saaden siitä taas terveen ja kauniin.
 

RETIMED


Pysäytä aika – puhtaalla retinolilla.
Erityisen vahva A-vitamiinin muoto uudistaa pintaa syvemmällä. Parhaat tulokset saavutat nostamalla retinolipitoisuutta askel kerrallaan. Silottaa, napakoittaa ja uudistaa ihoa. Tasapainottaa talirauhasta ja ihon toimintoja.

 

Saksalaisella retipalm -ammatti-ihonhoitosarjalla vaativampaankin ihonhoitoon. Kosmetologisi arvioi ihosi sen hetkisen tarpeen ja suunnittelee hoidon sen mukaan sekä ohjeistaa kotihoidossa ja kotihoitotuotteiden valinnassa.

Retipalm Medical Spa -kasvohoidot

Medical -sanan takaa löytyy tieteellisesti todistetut hoidot vaativiinkin ongelmiin, kuten akneen, ruusufinniin, arpiin, atooppiseen ihoon tai pigmenttimuutoksiin. Kaikki kasvohoitomme ovat erikoishoitoja. Jokainen iho on erilainen ja iho muuttuu jatkuvasti. Niinpä jokainen hoito räätälöidään paikan päällä sen hetkisen tarpeen ja sinun toiveidesi mukaan!

Medical Spa kasvohoidot toteutetaan aina laadukkaan ja paljon tutkitun Retipalm -sarjan tuotteilla. Spa sanan takaa löytyy hoidoissa yhdistyvät ihanat hemmottelevat ja muokkaavat hieronnat.

 

Retipalm Medical Spa Kasvohoidot alkaen 60min 90€. Kosmetologi suunnittelee sinun ihollesi sopivan kasvohoidon. Terveen Ihon Tulevaisuudelle.

LUOMUKASVOHOIDOT ANUMATI NATURALS -AMMATTISARJALLA

Anumati Naturals on luomukosmetiikkasarja, joka tarjoaa 100% turvallisen ja luonnollisen vaihtoehdon ensiluokkaiseen ammattitason ihonhoitoon. Ensimmäisenä Suomessa! MadeSafe sertifioitu yritys sekä tuotesarja.

Anumati Detox + Energy kasvohoito, sarjahoito

Syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista ja tasapainottaa ihoa. Tässä hoidossa yhdistyy Detox + Energia kahdella naamiolla, sekä hoidon aikana tehty jalka- ja decoltee-, niska- ja päähieronta. Hoito voidaan tehdä kertaluontoisena ihon piristyksenä. Pysyvämpiin tuloksiin suosittelemme sarjahoitoa 3 vkon välein.
 

Anumati kasvohoito AHA/BHA hapotuksella sarjahoito

Tehokas ihon pinnallinen kuorinta. Ihon sävy kirkastuu ja iho näyttää raikkaalta ja hoidetulta. Tämä hoito sopii kaikille. Sisältää: alkupuhdistus, A.H.A-/tai B.H.A hapotus, kosteuttava naamio, decoltee-, niska- ja hartiahieronta, loppuhoitotuotteet. Pysyvämpiin tuloksiin suosittelemme sarjahoitoa 1-2 krt vko

 

Anumati Luksus luomukasvohoito

Todella rentouttava hoitokokonaisuus. Sisältää: selän hieronnan aromaattisella öljyllä, alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, naamio decoltee-, niska- ja hartiahieronnan sekä loppuhoitotuotteet.

 

 

MUUT HOIDOT


Mekaaninen ihonpuhdistus 


Selän rentoutushieronta


Timanttihionta

Laitehoito, joka kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta timanttihiontapäällä alipaineen avulla. Hoito tuntuu miellyttävältä koska hiontapää sekä teho säädetään jokaiselle iholle sopivaksi. Tasoittaa ja kirkastaa ihoa, poistaa epäpuhtauksia sekä tukkeumia, häivyttää pintaryppyjä sekä tasoittaa aknearpia. Esteet hoidolle: allerginen iho, ihosairaus, roaccutan-, antibiotti- tai kortisonilääkitys.)

 

Ultraäänipuhdistus

Tehokas ja hellävarainen ihon kuorinta ja syväpuhdistus joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Sisältää: alkupuhdistuksen, ultraäänellä tehdyn kuorinnan ja syväpuhdistuksen, hoitoseerumin imeytyksen ultraäänellä, naamion jonka aikana decoltee-, niska- ja hartiahieronnan sekä loppuhoitotuotteet.

Yumi Lashes kestotaivutus  
Ripsien kestotaivutus on käsittely, jossa ripsien tyvi taivutetaan silikonimuottien avulla. Asiakkaan omien ripsien pituus huomioiden valitaan oikean kokoinen muotti.

Oikein tehtynä taivutus ei vahingoita omia ripsiä. Ripset myös kestovärjätään ja lopuksi ripsiin levitetään keratiini-hoitoaine, joka takaa kauniin lopputuloksen. Kauniit, taivutetut ja tummat ripset.

Taivutus pysyy ripsissä 8-12 viikkoa, riippuen omien ripsien elinkaaresta. Kotihoitoon suosittelemme keratiini-hoitoainetta, joka kostetuttaa ja vahvistaa ripsiä sekä pitää taivutuksen kauniina.

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset ja muotoilu

 

Käsihoidot
Luksus käsihoito - kuorinta (käsivarsi ja kyynärpää myös), kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, hieronta, naamio ja hoitovoide. Lakkaus lisähinnalla.

Aromahieronta

KOKO VARTALO, MYÖS KASVOT - Aromahieronnalla hoidetaan kehoa ja mieltä. Hoito tehdään aromaterapeuttisella öljyhieronnalla. Asiakas voi itse valita öljyn hierontaan sen hetkisen olotilan mukaan. Kasvoille valitaan oma luomukasvoöljy joko kiinteyttävä, kosteuttava tai tasapainottava. Hoito tehdään aina asiakaslähtöisesti joko kevyemmin tai muokkaavampana. Erittäin rentouttava hoito. Raskaus ja imetys, hoito toteutetaan viinirypäleensiemenöljyllä.

SELKÄ JA KASVOT

TIETOJA

OSOITE | Linnankatu 11 C 8, 20100, Turku
2. kerros, ovikoodi alaoveen 7291

EMAIL | info@studioesthetique.fi

PUHELIN | +358 44 020 9919

AUKIOLOAJAT | Sopimuksen mukaan

Y-TUNNUS | 2909472-5

  • Valkoinen Instagram -logo
  • valkoinen facebook logo

OTA YHTEYTTÄ

Mikäli haluat varata ajan hoitoon, sinulla on kysyttävää palveluista/tuotteista tai sinulla on jotakin muuta asiaa, voit ottaa yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen avulla. Lisäksi voit varata ajan hoitoon nettiajanvarauksella, soittamalla, tulemalla paikan päälle tai vaikkapa sähköpostilla.

2019 © Studio Estethique Turku |  Design by AnnaS.