Nimeni on  Anna-Sofia Waltari  ja olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja (AMK). Olen valmistunut Satakunnan ammattikorkeakoulusta vuonna 2015. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt mm. plastiikkakirurgisena sairaanhoitajana Helsingissä, joten minulla on runsaasti kokemusta ihonhoidosta, erilaisista pistoshoidoista ja laitehoidoista, kuten myös plastiikkakirurgisista leikkauksista.
 

Asiakkaani ovat usein sanoneet, että teen hoitotilanteesta rauhallisen ja turvallisen. Työssäni tärkeintä minulle onkin tyytyväinen asiakas. Teen työtäni intohimolla ja käyn ahkerasti erilaisissa alan koulutuksissa kehittääkseni ja laajentaakeni omaa osaamistani. Kuuntelen aina asiakkaan toiveita, ja teen hoitosuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa. Hoidot tehdään rauhassa, ilman kiirettä laadukkaiden välineiden ja hoitotuotteiden avulla turvallisessa hoitolaympäristössä. Hoidon aikana keskityn vain asiakkaaseen.

Teen myös yhteistyötä KL Beautyn kanssa. Innostuin microbladingistä pari vuotta sitten, ja päädyimme tekemään yhteistyötä upean Katarina Laguksen kanssa. Katarina on itse kouluttanut minut tekemään microblading-kulmia, ja ne ovatkin yksi liikkeeni kysytyimmistä palveluista! 

Koulutukset:
 

2016 Royal Beauty Academy: Täyteainehoidot

2016: Nordic Skin/CCAAM: Mesoterapia
2016 Nordic Skin/CCAAM: Täyteainehoidot, botuliinihoidot
2016 Consult Lady Oy: Microblabing
2017 Galderma/Restylane: Täyteainehoidot
2018 KL Beauty: Microblabing
2018 Galderma/Restylane: Täyteainehoidot, botuliinihoidot
2018 AMWC Monte Carlo, Monaco: Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress

2018 Beautifill Aesthetics: PRX-T33

2018 Upviser/Juvederm: täyteainehoidot

2018 HYAcorp: Täyteainehoidot ja botuliinitoksiini

2018 Lumo Esthetics: Mesolangat

2018 Melon Oy: Medicalia kemialliset kuorinnat

2018 Melon Oy/Merz Aesthetics: Täyteainehoidot ja botuliinitoksiini

2019 IMCAS World Congress, Pariisi, Ranska: International Master Course on Aging Science

2019 Plasma Pen by Louise Walsh International: Basic Course

2019 AMWC Monte Carlo, Monaco: Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress

2019 Plasma Pen by Louise Walsh International: Advanced Course

2019 Skin Forum Finland: täyteainehoidot, ihonhoito, kemialliset kuorinnat

Olen SKY-kosmetologi Kirsi-Marja Arosuo.

Teen työtäni sydämellä ja asiakasta kuunnellen. Huomioin hänen sen hetkisen tarpeensa ja tilanteensa. Jo hoitotilanteen alussa luon vaikutelman, että olen ainoastaan ja vain asiakasta varten. Puhelimeni on äänettömällä ja taustalla soi rentouttava musiikki luoden rauhallisen tunnelman.

 

Työni teen asiakaslähtöisesti ja laadin hoidot tapauskohtaisesti. Olen huolellinen, tarkka ja luotettava. Pyrin luomaan luotettavan asiakassuhteen jokaiseen asiakkaaseen. Hoidon alussa teen asiakkaalle terveystietokyselyn, joka säilytetään lukkojen takana. Näillä tiedoilla pystyn tekemään turvallisen ja juuri oikeanlaisen hoidon. 

 

Asiakkaani ovat sanoneet hoidon lopussa, ”onko pakko nousta pois”, ”voisin jäädä tähän vielä”, ”miten voi saada näin ihanan olon”. Vahvuuteni onkin hyvät kädet, pehmeät ja varmat. Tavoitteeni on saada asiakas rentoutumaan ja unohtamaan kaiken muun hoitotilanteen aikana.

TIETOJA

OSOITE | Linnankatu 11 C 8, 20100, Turku
2. kerros, ovikoodi alaoveen 7291

EMAIL | info@studioesthetique.fi

PUHELIN | +358 44 020 9919

AUKIOLOAJAT | Sopimuksen mukaan

Y-TUNNUS | 2909472-5

  • Valkoinen Instagram -logo
  • valkoinen facebook logo

OTA YHTEYTTÄ

Mikäli haluat varata ajan hoitoon, sinulla on kysyttävää palveluista/tuotteista tai sinulla on jotakin muuta asiaa, voit ottaa yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen avulla. Lisäksi voit varata ajan hoitoon nettiajanvarauksella, soittamalla, tulemalla paikan päälle tai vaikkapa sähköpostilla.

2019 © Studio Estethique Turku |  Design by AnnaS.